Inloggen

Over ons

ElektronicaKeuze.nl is niet zomaar een website; het is jouw ultieme hulpmiddel voor het vergelijken van prijzen in de wereld van elektronica. Ons platform is speciaal ontwikkeld om jou te helpen de beste deals te vinden en prijsalerts in te stellen voor jouw favoriete producten.

Hoe elektronicakeuze.nl is begonnen

Tijdens een minor ondernemen kwam Jasper, een student met een passie voor elektronica, op het idee voor ElektronicaKeuze.nl. Hij merkte op dat er een aanzienlijk verschil in prijzen was voor elektronica-onderdelen en zag een kans om dit probleem aan te pakken.

Met de hulp van Lotte, een medestudente en vaardig in softwareontwikkeling, en Ahmed, een klasgenoot gespecialiseerd in marketing, begonnen ze aan het bouwen van een eenvoudige, maar effectieve prijsvergelijkingswebsite voor elektronica-hobbyisten.

Wat begon als een project voor een studieopdracht, groeide al snel uit tot ElektronicaKeuze.nl, een platform waar hobbyisten gemakkelijk de beste prijzen kunnen vinden voor hun elektronica-behoeften.Onze missie

Bij ElektronicaKeuze.nl is onze passie het helpen van hobbyisten en elektronica-enthousiastelingen om de beste prijzen te vinden voor hun projecten. Of je nu op zoek bent naar een Arduino, een Raspberry Pi, of een micro:bit, wij maken het eenvoudiger om de meest aantrekkelijke aanbiedingen te ontdekken.

We zijn er trots op een platform te bieden waar prijsvergelijking gemakkelijk en toegankelijk is. Het gaat ons om het plezier van het ontdekken van de perfecte deal, het gevoel van voldoening wanneer je het juiste onderdeel vindt voor je project tegen een prijs die bij je budget past.Ons team

Ons team bestaat uit tech-enthousiasten die passie hebben voor technologie en het streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. We werken samen om nauwkeurige en actuele prijsinformatie te leveren, zodat jij slimme keuzes kunt maken bij je aankopen.

CEO / Tech expert Jasper de Vries Technologie verandert voortdurend, en wij zijn hier om ervoor te zorgen dat je nooit achterloopt.
Marketing Ahmed Yilmaz Goede marketing gaat niet alleen over het verkopen van een product, het gaat over het vertellen van een verhaal.
Developper Lotte van Dijk Bij elke code die ik schrijf, denk ik: hoe kan dit onze gebruikers nog meer helpen besparen?