Over hobbyelectronica.nl

Beoordeling VerzendingVoor 16:30 uur Producten10 De webwinkel hobbyelectronica.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0 / 5 sterren. We hebben een uitgebreid assortiment in hobby electronica, voor makers, prototypers en educatieve doeleinde. We zijn distributeur van onder andere Arduino, Adafruit, Elecrow, Microbit, Sparkfun en TowerPro servo’s. We hebben sensoren, breadboards, onderdelen, componenten, kabels en kits om te beginnen met electronia.
Bezoek Hobbyelectronica

Wat zeggen klanten over Hobbyelectronica?

HobbyElectronica krijgt een wisselende respons van klanten. Aan de ene kant zijn er veel tevreden klanten die de snelle levering, het brede assortiment en de scherpe prijzen waarderen. Daarnaast wordt de klantenservice soms geroemd voor het adequaat oplossen van problemen, zoals vertragingen bij de bezorgdienst PostNL. Aan de andere kant zijn er ook kritische geluiden. Klanten klagen over onvoldoende verpakking waardoor producten defect aankomen, een gebrek aan communicatie bij het opvolgen van e-mails en retourzendingen, en enkele onnauwkeurigheden in de productbeschrijvingen. De ervaringen lopen dus uiteen, van zeer positief tot helaas ook negatief.
Vergelijkbare webwinkels

OpencircuitVoor 23:59 uurBotlandVoor 12:00 uurBolBinnen 1 dagAmazonBinnen 1 dagElektorBinnen 1 dagElektronicavoorjouVoor 16:00 uurOkaphoneBinnen 1 dagKiwi-electronicsVoor 17:00 uur


Populaire producten van deze winkel

Arduino Leonardo - losse headersVanaf € 19,95 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Mega Rev3Vanaf € 40,50 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino MKR WiFi 1010Vanaf € 32,90 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Motor Shield Rev3Vanaf € 24,60 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Nano 33 IoT - zonder headersVanaf € 26,03 8 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Nano Every - zonder headersVanaf € 13,70 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Starter Kit - EngelstaligVanaf € 91,90 12 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Uno Rev3Vanaf € 23,95 13 winkelsVergelijkBezoek winkel