Over elektronicavoorjou.nl

Beoordeling VerzendingVoor 16:00 uur Producten17 De webwinkel elektronicavoorjou.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 / 5 sterren. Elektronica Voor Jou is opgericht in 2014 met als doel om hobby en educatieve elektronica toegankelijk te maken voor iedereen. We specialiseren ons voornamelijk op Arduino, Raspberry Pi en 3D Printing. Wij leveren aan consumenten, bedrijven en educatieve instellingen. Bent u op zoek naar iets maar vind u het niet op onze site? Neem dan even contact met ons op.
Bezoek Elektronicavoorjou

Wat zeggen klanten over Elektronicavoorjou?

Elektronicavoorjou.nl is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de verkoop van Raspberry Pi's en gerelateerde elektronica. De algemene ervaring is gemengd maar neigt naar positief. Veel klanten prijzen het bedrijf voor hun snelle levering, concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice. Het bedrijf wordt erkend voor het oplossen van voorraadgerelateerde problemen en het bieden van behulpzame en vriendelijke ondersteuning bij klantprojecten. Echter, er zijn ook enkele aandachtspunten. Een aantal klanten meldt problemen met vertragingen in de verzending en een gebrek aan communicatie hierover. Ook zijn er geïsoleerde gevallen van defecte of ontbrekende producten en ontevredenheid over de manier waarop het bedrijf deze situaties heeft afgehandeld.
Vergelijkbare webwinkels

ElektorBinnen 1 dagBolBinnen 1 dagHobbyelectronicaVoor 16:30 uurKiwi-electronicsVoor 17:00 uurOpencircuitVoor 23:59 uurBotlandVoor 12:00 uurAmazonBinnen 1 dagOkaphoneBinnen 1 dag


Populaire producten van deze winkel

Arduino DueVanaf € 42,35 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Ethernet Shield 2Vanaf € 11,95 8 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino LeonardoVanaf € 20,95 10 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Maak je UNO-kitVanaf € 54,90 5 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Mega Rev3Vanaf € 40,50 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino MicroVanaf € 21,31 10 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino MKR WiFi 1010Vanaf € 32,90 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Nano EveryVanaf € 12,50 9 winkelsVergelijkBezoek winkel