Over kiwi-electronics.nl

Beoordeling VerzendingVoor 17:00 uur Producten32 De webwinkel kiwi-electronics.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 4.6 / 5 sterren. Kiwi Electronics is in oktober 2012 ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby en is één van de eerste Nederlandse webwinkels die zich heeft gespecialiseerd in de Raspberry Pi. Naast het grote Raspberry Pi aanbod hebben wij tegenwoordig een ruim assortiment aan prototyping onderdelen en componenten en zijn wij officiële dealer van onder andere Arduino, Totem, micro:bit, SparkFun, Adafruit, Waveshare, Snap Circuits en Seeed Studio (Grove).
Bezoek Kiwi-electronics

Wat zeggen klanten over Kiwi-electronics?

De recensies over Kiwi Electronics tonen een gemengd beeld. Aan de ene kant zijn er klanten die tevreden zijn over de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Deze klanten lijken vooral waardering te hebben voor de duidelijke informatievoorziening en het brede assortiment van het bedrijf. Aan de andere kant zijn er ook negatieve beoordelingen die met name de klantenservice en garantieafhandeling bekritiseren. Deze klanten uiten frustratie over het ontvangen van defecte of incorrecte producten en de daaropvolgende interacties met de klantenservice.
Vergelijkbare webwinkels

BolBinnen 1 dagReicheltBinnen 1 dagAmazonBinnen 1 dagBotlandVoor 12:00 uurElektorBinnen 1 dagOpencircuitVoor 23:59 uurElektronicavoorjouVoor 16:00 uurOkaphoneBinnen 1 dag


Populaire producten van deze winkel

Arduino DueVanaf € 42,35 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Ethernet Shield 2Vanaf € 11,95 8 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino LeonardoVanaf € 20,95 10 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Leonardo - losse headersVanaf € 19,95 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Maak je UNO-kitVanaf € 54,90 5 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Mega Rev3Vanaf € 40,50 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino MicroVanaf € 21,31 10 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino MKR ETH shieldVanaf € 27,35 7 winkelsVergelijkBezoek winkel