Over tinytronics.nl

Beoordeling VerzendingVoor 17:00 uur Producten32 De webwinkel tinytronics.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 4.7 / 5 sterren. TinyTronics is in 2014 opgericht door Loek van Leeuwen, destijds student Elektrotechniek op het HBO. Tijdens zijn studie schrok hij altijd van de torenhoge prijzen en is hij dus opzoek gegaan naar alternatieven. Deze bleken er zeker te zijn! Zo is het inkopen in grote oplagen en weten waar je inkoopt heel erg belangrijk. Met deze informatie is hij aan de slag gegaan en zo is TinyTronics ontstaan.
Bezoek Tinytronics

Wat zeggen klanten over Tinytronics?

TinyTronics heeft over het algemeen een hoge klanttevredenheidsscore, wat wijst op een succesvolle bedrijfsvoering en tevreden klanten. Dit zou te maken kunnen hebben met hun assortiment en hun klantenservice, die beide over het algemeen positief worden ontvangen. Desalniettemin zijn er enkele uitdagingen waar het bedrijf mee te maken heeft. Een terugkerend probleem lijkt vertraging in de levering van bestellingen te zijn, wat vooral tijdens de vakantieperiodes of bij internationale zendingen lijkt op te treden. Daarnaast zijn er klachten over de kwaliteit van sommige producten, zoals defecte modules en onvolledige sets.
Vergelijkbare webwinkels

DiscountofficeBinnen 1 dagConradBinnen 1 dagAntratekVoor 17:00 uurOpencircuitVoor 23:59 uurBolBinnen 1 dagReicheltBinnen 1 dagElektorBinnen 1 dagHobbyelectronicaVoor 16:30 uur


Populaire producten van deze winkel

Arduino DueVanaf € 42,35 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Ethernet Shield 2Vanaf € 11,95 8 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino LeonardoVanaf € 20,95 10 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Leonardo - losse headersVanaf € 19,95 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Mega Rev3Vanaf € 40,50 7 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino MicroVanaf € 21,31 10 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino Motor Shield Rev3Vanaf € 24,60 9 winkelsVergelijkBezoek winkel
Arduino NanoVanaf € 22,95 8 winkelsVergelijkBezoek winkel